رئیس دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان غربی سالروز ولادت حضرت زینب و روز پرستار را تبریک گفت. 1397/10/22

دکتر محمود پوریوسف طی پیامی پنجم جمادی الاول، روز ولادت باسعادت بانوی قهرمان کربلا، پرچمدار نهضت حسینی، حضرت زینب کبری سلام الله علیها و روز پرستار را تبریک گفت متن پیام به شرح زیر است:
و من احیاها فکانما احیا الناس جمیعا ۳۲ مائده
هر کس نفسی را حیات بخشد مثل آن است که همه ی مردم را حیات بخشیده است.
پرستاری بالی است برای پرواز در آسمان رضایت خدا روز پنجم جمادی الاولی در هر سال، روز مبارکی است؛ میلاد با سعادت اسوه صبر و پایداری، حضرت زینب (س) که مقام پرستار را در دشت کربلا چنان اعتبار بخشید که امروز، روز پرستار به زاد روز آن بانوی بزرگ،شکوه و عظمت یافته است. پرستاری، حرفه ای مقدّس و ارزشمند است. مقام معظم رهبری، در مورد کارهای نیک پرستاران می فرماید: «هر حرکت انسانیِ یک پرستار برای بیمار، یک حسنه است و کمکی است به انسانی محتاجِ کمک؛ آن هم در شرایطی حساس». سالروز ولادت حضرت زینب کبری (س) و روز پرستار را به تمامی تلاشگران این عرصه به خصوص اساتید و دانشجویان این رشته تبریک عرض نموده و از تلاشهای بی دریغ شما در خدمت به جامعه تقدیر و تشکر مینمایم.
دکتر محمود پوریوسف
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان غربی